На Кіровоградщині у місцях масового відпочинку провели спільні рейди

Липень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

У жарку пору року у рази збільшується ризик виникнення пожеж у житловому секторі, на відкритих територіях, у лісових масивах. 

Через людську необережність або недбалість частішають випадки займань сухої трави. Кожного дня рятувальниками ліквідовуються пожежі на обійстях жителів області.

З метою запобігання пожежам у лісах 21 липня спільні рейди рятувальників, поліцейських та лісівників провели у місцях масового відпочинку громадян на території Світловодського, Маловисківського та Гайворонського районів. Учасники рейду оглянули місцевість, перевірили стан мінералізованих смуг, наявність шлагбаумів на в’їзді до лісу, попереджувальних знаків і табличок, переконались у відсутності порушників правил пожежної безпеки.

Під час спілкування з громадянами застерегли від необережного поводження з вогнем, пояснили, як, де і за яких умов дозволяється розкладати багаття у лісі, куди повідомляти у випадку виявлення займання та роздали застережні листівки з правилами пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool