На Кіровоградщині у місцевого жителя вилучили більше кілограма канабісу

Лютий 15, 2017 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

32-річний мешканець Маловисківського району не лише сам вживав наркотичний засіб, а ще й збував його знайомому. За такі дії «підприємливий» громадянин може опинитися за гратами на строк від 4 до 8 років.

«У домоволодінні зловмисника працівники поліції виявили 1 кг 60 грамів канабісу. За версією чоловіка, рослини коноплі він зірвав у лісосмузі, подрібнив та висушив, потім вживав шляхом паління.

Згодом до нього звернувся знайомий і попросив продати наркотик. Під час збуту особою «зілля» було вилучено ще понад 15 грамів канабісу», - розповів т.в.о. начальника Маловисківського відділу поліції Сергій Бєлов.

За цими фактами поліцейські проводять розслідування за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

За матеріалами Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool