На Кіровоградщині у Гайвороні відбулася рейдова перевірка (ФОТО)

Грудень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 1053 | Коментарі: 0

Під час профілактичного відпрацювання житлового сектора міста Гайворон та селища Новоархангельськ працівники Голованівського районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області нагадали громадянам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки.

В зимовий період рятувальники, традиційно, роблять акцент на безпечному користуванні електрообігрівачами, печами і грубками, газовими приладами, генераторами та альтернативними джерелами обігріву осель.

Громадянам порекомендували користуватись виключно справними приладами та обладнанням, не застосовувати для обігріву житла саморобні агрегати, вчасно виявляти та замазувати щілини у печах і димарях, не залишати працююче обладнання без нагляду, не залишати без нагляду дітей тощо.

Свої рекомендації й роз’яснення рятувальники супроводжували прикладами, статистикою, а також вручали співрозмовникам застережні листівки з правилами пожежної безпеки у побуті.

Крім того, надзвичайники нагадали жителям міста й селища, як поводитись під час повітряної тривоги, та дали рекомендації щодо безпеки при виявленні боєприпасів та їх небезпечних уламків.

На Кіровоградщині у Гайвороні відбулася рейдова перевірка

На Кіровоградщині у Гайвороні відбулася рейдова перевірка

На Кіровоградщині у Гайвороні відбулася рейдова перевірка

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool