На Кіровоградщині тривають перевірки по виявленню фальсифікованого масла

Вересень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 567 | Коментарі: 0

Державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області проводять моніторингові перевірки щодо реалізації масла селянського солодковершкового виробників ПВП «Молокозавод-Карпати», ТОВ «Техмолпром», ТОВ «Гадячсир», ТОВ «Лозинський молочний завод» та ТОВ «Полтавамолпрод», що нині не здійснюють виробничої діяльності. 

Відповідно, масло солодковершкове, яке зараз реалізується у торгових мережах на території України під маркою зазначених підприємств, фальсифіковане і відповідно до Закону «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» є небезпечним харчовим продуктом, який має шкідливий вплив на здоров’я людини та є непридатним для споживання.

Моніторингові перевірки Держпродспоживслужби області охопили 945 закладів торгівлі, 12 закладів громадського харчування та 8 об’єктів іншого типу. За результатами обстежень масла перелічених виробників у закладах на території області не виявлено.
Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області звертає увагу реалізаторів та торгових агентів: реалізацію масла селянського солодковершкового необхідно проводити при наявності товарно-транспортної накладної та відповідного маркування.

Споживачів молочної продукції просимо не купувати масло на стихійних ринках та звертати увагу на маркування і склад продукту. В разі виявлення споживачами продукції вищезазначених виробників чи невідповідностей в маркуванні просимо звертатися на гарячу лінію

Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області за тел.: (0522) 32 26 38 або на електронну пошту за адресою: gudpss@kr.consumer.gov.ua.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool