На Кіровоградщині триває проведення профілактичних заходів на пасажирському транспорті

Червень 17, 2011 | Новини | Переглядів: 1577 | Коментарі: 1

З початку проведення операції «Автобус-2011» співробітники Державтоінспекції виявили понад 307 порушень законодавства скоєних водіями автобусів. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

Серед виявлених порушень - 1 випадок керування автобусами в стані сп'яніння, 71 перевищення швидкості, 35 порушень правил зупинки маршрутних транспортних засобів під час висадки пасажирів.
Особливу увагу працівники Державтоінспекції звертають на технічний стан транспортних засобів, задіяних для перевезення пасажирів. На даний момент оглянуто 1391 автобусів (з них - 128 тих, які використовуються для перевезення організованих груп дітей), у результаті виявлено 193 технічно несправних автобусів. За виявленими правопорушеннями складено 569 адміністративних протоколів. За результатами перевірок автогосподарств посадовим особам інспекторами ДАІ видано 188 приписів на усунення виявлених недоліків, працівниками Головавтотрансінспекціі складено 61 актів за відсутність дозвільних документів на перевезення пасажирів.
Нагадаємо, загальнодержавна операція «Автобус-2011 спрямована на посилення безпеки пасажирських перевезень. Операція почалася 31 травня і триватиме до 30 червня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool