На Кіровоградщині судитимуть представника технічного нагляду

Квітень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Прокурори Знам'янської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно представника технічного нагляду, службова недбалість якого при нагляді за виконанням робіт з капітального ремонту покрівлі сільської школи коштувала бюджету 170 тис грн.

За версією слідства, обвинувачений не перевірив прийняте за договором підряду устаткування на відповідність проектно-кошторисній документації та не забезпечив належну перевірку виконаних підрядником робіт технічним умовам і стандартам. Внаслідок чого з бюджету було безпідставно сплачено кошти за фактично невиконані та неналежно виконані роботи.

Обвинувальний акт скеровано до суду за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України.

Що стосується недобросовісного підрядника, який виконував вказані ремонтні роботи та привласнив бюджетні кошти, кримінальне провадження стосовно нього уже перебуває на розгляді суду (ч.3 ст. 191, ч.1 ст.366 КК України). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool