На Кіровоградщині судитимуть керівника комунального підприємства, який завдав державі збитків майже на 9 млн.грн.

Листопад 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

Прокуратура Кіровоградської області завершила досудове слідство у кримінальній справі стосовно директора комунального підприємства «Теплоенергетик», який завдав територіальній громаді збитки на суму понад 8,7 млн. грн.

Кримінальну справу, яку було порушено 24 вересня 2012 року, розслідувано в стислий термін. У ході розслідування встановлено, що вказаний посадовець протягом лютого-липня 2012 року з корисливих мотивів надавав підлеглим незаконні вказівки щодо безпідставного перерахування грошових коштів на рахунок одного з приватних підприємств. У результаті протиправних дій він заволодів грошовими коштами комунального підприємства на загальну суму понад 8,7 млн. грн., якими розпорядився на власний розсуд.
Наразі досудове слідство завершено. Посадовець перебуває під вартою, йому пред”явлено обвинувачення за низкою статей Кримінального кодексу України. Після ознайомлення обвинуваченого з матеріалами кримінальної справи, справу буде скеровано на судовий розгляд.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool