На Кіровоградщині розпочинають довгоочікуваний ремонт Об’їзної дороги

Серпень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

За прикладом столиці та Київської області Служба автомобільних у Кіровоградській області розпочинає довгоочікуваний ремонт Об’їзної дороги

В рамках програми Президента Велике будівництво, вже розпочали капітальний ремонт першої ділянки протяжністю 5 км (км 0+000 – км 5+000). До кінця року він весь буде введений в експлуатацію. Рамках ремонту передбачено розширення проїзної частини з 7 до 9 м, а також буде капітально відремонтовано й розширено міст на відрізку 4+100, який фінансується окремим проектом і на ньому вже початі підготовчі роботи.

Слід зазначити, Об’їзна Кропивницького включає в себе відрізки чотирьох доріг державного значення – М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка км 707-728 (21 км), М-13 Кропивницький – Платонове – 1,5 км (проектується), Південний обхід – 11 км (готується ПКД на ділянку км 5-11), Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв – км 56 – 70 (14 км).
Десятки років тотального недофінансування і безжальних навантажень виснажили дорогу настільки, що відкладати її ремонт вже не можна. Місцями дорогу руйнують вибоїни, які ліквідуються аварійним ремонтом, а частина пішла колією, а її так просто не виправити…????
Потреба в коштах на проектування та виконання робіт складає 2.3 млрд. грн.. Частина дороги буде виконана в капітальному ремонті, частина – поточним середнім ремонтом. 

Зазначимо, в проект ремонту об’їзної входять три мости, на ремонт яких теж запланований капремонт і готуються проекти.
Тож за сприятливих фінансових умов наступного 2021 року буде проведено ремонт Обходу Кропивницького по всій протяжності.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool