На Кіровоградщині росіяни володіють 32 земельними ділянками

Травень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 731 | Коментарі: 0

Новоукраїнський районний суд визнав обґрунтованою правову позицію прокурора щодо примусового припинення права власності на сільськогосподарські землі шляхом їх конфіскації.

Наразі це третє судове рішення ухвалене на користь держави за позовними вимогами прокурорів Кіровоградщини.

На користь держави конфісковано дві земельні ділянки сільськогосподарського призначення, площею 4 га, розташованих на території Новоукраїнської громади. Громадяни рф, згідно матеріалів справи, отримали у спадок землі та упродовж року не здійснили їх відчуження.

На сьогодні, з метою захисту інтересів держави у сфері землекористування, прокурорами Кіровоградщини до суду подано 32 позовні заяви про конфіскацію таких земель у власність держави, загальна площа земельних ділянок - 130 гектар.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool