На Кіровоградщині раніше судимий чоловік обікрав свого сина

Грудень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

56-річний житель одного з сіл району, щойно звільнившись з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки, таємно заволодів грошима у сумі більше 6 тисяч гривень своїх рідних, які його прихистили. За такі дії чоловік може повернутися за ґрати на шість років.

До Петрівського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 25-річний житель одного з сіл. З його будинку зникло близько 6-ти тисяч гривень, які родина зберігала у шкатулці на столі в одній з кімнат. Крім того, з дому зникла і пляшка горілки. Під підозру потрапив батько господаря, який тимчасово проживав у будинку. Після крадіжки чоловік зник. Під час огляду місця пригоди працівники міліції виявили відбитки пальців, які належали чоловікові.
Через тиждень невдячний родич повернувся до домоволодіння сина. Діждавшись, коли всі мешканці будинку підуть, зловмисник, розбивши вікно, знову проник до оселі. Цього разу його здобиччю стали 150 гривень, які належали тещі господаря. Також він зібрав продукти харчування з помешкання на загальну суму більше 200 гривень і знову пішов.
Коли господарі повернулися додому і виявили сліди відвідування вже непроханого гостя, негайно звернулися до міліції. Зловмисникові не вдалося далеко втекти. Правоохоронці затримали його на зупинці громадського транспорту, де він чекав на автобус, аби залишити територію району.
- За даними фактами відкрито кримінальні провадження – розповідає начальник Петрівського районного відділу міліції підполковник міліції Євген Чуйко. – Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч.3 ст.185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України, за які передбачене покарання до шести років позбавлення волі.
За матеріалами Петрівського РВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool