На Кіровоградщині пройшов суботник під гаслом «Подаруй життя лісу» (ФОТО)

Квітень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

Триває всеукраїнська акція, ініційована Державним агентством лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках». Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Окрім процесу активного створення нових лісів, проводяться суботники та інші заходи, які покликані на створення, збереження лісів та формування й популяризацію шанобливого ставлення до них серед населення. Всі вони проводяться із залученням громадськості, представників влади, засобів масової інформації та учнівської молоді.
Та незважаючи на те, що цьогорічна весна не балує любителів природи теплом, 3 квітня вже традиційно на рекреаційному пункті «Берізки», що у Червоно-Нерубаївському лісництві ДП «Олександрівський лісгосп», запрошені представники засобів масової інформації разом із учнями Підліснянського шкільного лісництва та державною лісовою охороною взяли участь у суботнику , що пройшов під гаслом «Подаруй життя лісу».
Працівників лісництва, юних лісівників та журналістів об’єднала спільна справа – очищення лісових масивів від засмічень. До цієї роботи долучився і начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Захарченко та його перший заступник Наталія Ревенко. Активну участь у суботнику взяв і директор ДП «Олександрівський лісгосп» Олександр Синявський.
Загалом же у рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» лісівники Кіровоградщини планують провести серію таких суботників на території усієї області, завдяки яким вони зможуть не тільки очистити державний лісовий фонд від сміття, а й поновити наявні та створити нові рекреаційні ділянки, облаштувати водні джерела, провести благоустрій території своїх підприємств.
Ми упевнені, що така робота неодмінно стане запорукою чистоти у лісі, адже внесок кожної людини – це ще одна сходинка на шляху до благоустрою лісового фонду Кіровоградщини.

На Кіровоградщині пройшов суботник під гаслом «Подаруй життя лісу» (ФОТО)

На Кіровоградщині пройшов суботник під гаслом «Подаруй життя лісу» (ФОТО)
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool