На Кіровоградщині з жителями населених пунктів проводять роз’яснювальну роботу

Липень 04, 2022 | Новини | Переглядів: 2220 | Коментарі: 0

Співробітники місцевих підрозділів Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з жителями населених пунктів Бобринецької, Долинської, Знам’янської, Компаніївської територіальних громад та двох мікрорайонів м. Кропивницький.

Спілкуючись з громадянами, рятувальники, у першу чергу, переконували не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а діяти згідно з рекомендаціями фахівців з цивільного захисту.

Також людям нагадали правила безпеки при виявленні боєприпасів, наголосивши на трьох головних діях: 1) не чіпати, 2) попередити перехожих про небезпеку та 3) повідомити про небезпечну знахідку до Служби порятунку за номером «101» або до поліції – за номером «102».
Крім того, у розмові торкнулися і питання запобігання пожежам у побуті та в екосистемі, закликали подбати про безпеку дітей та навчили, як запобігти нещасному випадку на воді. Надзвичайники нагадали правила безпеки, вручили листівки із застереженнями та з тими ж правилами та закликали у випадку будь-якої надзвичайної ситуації телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool