На Кіровоградщині провели відпрацювання житлового сектору селища Знам’янка Друга

Жовтень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 719 | Коментарі: 0

19 жовтня працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області разом з представником селищної ради провели відпрацювання житлового сектору селища Знам’янка Друга. 

Учасники відпрацювання поспілкувались з громадянами на тему безпеки у побуті.

Зокрема нагадали правила користуваня побутовими електричними та газовими приладами, відкритим вогнем, печами й грубами. Також наголосили на небезпеці експлуатації несправної та перевантаженої елелектромережі, залишеного непогашеним багаття після спалювання бур’янів або сміття, негативних наслідках спалювання опалого листя. Вагомим аргументом на користь суворого дотримання правил протипожежної безпеки у повсякденногму житті служить той факт, що більша половина пожеж, які виникають в області, стаються саме у житловому секторі і з вини господарів квартир та будинків. На жаль, нерідко такі пожежі закінчуються трагічною загибеллю.

У розмові з жителями Знам’янки Другої працівники Служби порятунку звертали увагу на необхідність турботи про безпеку дітей, оскільки через дитячі пустощі з вогнем у житловому секторі також трапляється чимало вогневих випадків. До групи ризику потрапили прихильники паління у ліжку – саме вони найчастіше гинуть від наслідків власної згубної звички.
Крім того, рятувальники нагадали правила безпеки у поводженні з вибухонебезпечними предметами та боєприпасами часів ІІ Світової війни.

Серед населення селища було розповсюджено застерігаючі листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool