На Кіровоградщині продовжуються рейди житловго сектора (ФОТО)

Грудень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 412 | Коментарі: 0

Працівники Головного управління та Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області спільно із працівниками соціальних служб та поліцейським офіцером громади провели профілактичне відпрацювання житлового сектору села Великосеверинівської територіальної громади - Високі Байраки. 

Свою увагу організатори рейду зосередили на громадянах із так званої категорії ризику: самотніх людях похилого віку, інвалідах, громадянах, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітних родинах.

Спілкуючись із селянами, рятувальники оглянули прилади обігріву та пічне опалення. Порадили, ні в якому разі не обігрівати помешкання конфорками та духовкою газової плити, не користуватися саморобними електроприладами, при проведенні будь-яких господарчих робіт суворо дотримуватись правил пожежної безпеки.

На Кіровоградщині продовжуються рейди житловго сектора

На Кіровоградщині продовжуються рейди житловго сектора

На Кіровоградщині продовжуються рейди житловго сектора

Рекомендували до початку опалювального сезону обов’язково перевіряти справність електрообігрівачів, стан печей, грубок, димарів, вчасно трусити сажу, замазувати тріщини, ремонтувати обладнання, ситематично перевіряти стан електромережі, стежити, щоб приміщення добре провітрювалися і повсякчас дотримуватися правил пожежної безпеки.

Невдовзі Різдво та Новий рік, тож фахівці Служби «101» дали декілька порад, як уникнути прикрих випадків при встановленні та облаштуванні ялинки, використанні гірлянд, відкритого вогню та піротехнічних виробів.

Тим часом поліцейські провели роз’яснення серед жителів села, як не стати жертвами шахраїв. А ще нагадали алгоритми дій під час повітряної тривоги та при виявленні боєприпасів.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи громадянам було вручено листівки застерігаючого змісту.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool