На Кіровоградщині продовжують відкривати класи безпеки (ФОТО)

Червень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

Результатом співпраці освітян та рятувальників стало відкриття ще одного класу безпеки у Кропивницькому районі.

На Кіровоградщині продовжують відкривати класи безпеки

На Кіровоградщині продовжують відкривати класи безпеки

На Кіровоградщині продовжують відкривати класи безпеки


Олександрівський ліцей №1 створив безпековий освітній простір для своїх учнів та запросив на урочистості з цього приводу усіх, хто долучився до цієї важливої роботи. У якості почесних гостей заходу завітали до навчального закладу працівники Служби порятунку.

Разом з надзвичайниками учасники заходу пригадали правила пожежної безпеки та продемонстрували вміння користуватися первинними засобами пожежогасіння.

Центральною темою заняття стала вибухонебезпека. Фахівець групи піротехнічних робіт АРЗ СП Головного управління ДСНС знайшов особливий підхід до дітей: розпочав розмову про випадки зі справжніх бойових виїздів та після правильної мотивації перейшов до ознайомлення з видами боєприпасів та їх вибуховими характеристиками. Після спілкування із сапером кожен учасник заходу добре запам’ятав, що робити з такими небезпечними знахідками та як захистити себе та оточуючих.

Психолог Головного управління показала підліткам прості та ефективні прийоми психологічної самодопомоги та розвантаження нервової системи. А ще навчила методиці надання першої психологічної допомоги постраждалим в екстремальних ситуаціях. Адже це можуть робити навіть люди, що не мають фахової підготовки. Головне – чітко слідувати алгоритму дій та дотримуватися інструкцій. І тоді все обов’язково вийде!

Таким сьогодні було дозвілля олександрівських школярів: корисне, цікаве та емоційно насичене!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool