На Кіровоградщині продовжують долати наслідки зимової негоди

Грудень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1117 | Коментарі: 0

Більше десяти одиниць автотранспорту визволили бійці служби порятунку зі снігових заметів, кюветів та засніжених узбіч автошляхів впродовж цих вихідних. Серед них вантажівки, легкові автомобілі та рейсові автобуси.

Так, у суботу 15 грудня на 10-му кілометрі автошляху Світловодськ-Кременчук з узбіччя дороги відбуксирували вантажного автомобіля «DAF», водій якого зателефонував до служби порятунку та попросив допомоги. У Маловисківському районі на автодорозі Устинівка-Городище у подібних скрутних обставинах опинився водій автомобіля «Ford», проте маловисківські рятувальники оперативно надали необхідну допомогу
Наступного дня, у неділю, неподалік села Підвисокого Новоархангельського району високі снігові перемети стали на заваді рухові рейсового автобусу Кіровоград-Перегонівка, у якому на момент зупинки перебувало два пасажири та водій, а на 102-му кілометрі автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаївка на території Компаніївського району у кювет з’їхав автомобіль «УАЗ-469». І у першому, і у другому випадку на допомогу прийшли бійці служби «101». У селі Новолутківка Добровеличківського району рятувальники разом з працівниками комунальних служб зі снігових заметів дістали рейсового автобуса з 15 пасажирами, а у селі Червоне Озеро Долинського району - автомобіль «ВАЗ 2108».
17 грудня надійшло повідомлення від чергового швидкої: не доїжджаючи півтора кілометра до села Котовка Гайворонського району автомобіль медичної допомоги потрапив у сніговий перемет і не зміг продовжити рух. Рятувальники допомогли лікарям дістатися до хворого.
ТУ МНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool