На Кіровоградщині правоохоронці вилучили набої

Лютий 25, 2015 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

На території області працівники міліції проводять оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою «Зброя та вибухівка».

Так, у рамках операції у 60-річного жителя міста Олександрії правоохоронці виявили 13 набоїв калібру 5,6 мм та предмет, зовні схожий на димову шашку, які, зі слів чоловіка, він знайшов на будівництві.
Працівники Світловодського міського відділу міліції під час проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння 49-річного місцевого жителя виявили у гаражному приміщенні 7 набоїв калібру 5,45 мм та один – калібру 7,62 мм. Чоловік пояснив, що знайшов боєприпаси поблизу одного з сіл. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
Вилучені предмети направлено на дослідження. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool