На Кіровоградщині працюють класи безпеки (ФОТО)

Лютий 28, 2023 | Новини | Переглядів: 2340 | Коментарі: 0

Сьогодні працівники Служби порятунку разом із журналістами завітали до с. Карлівка, що входить до Соколівської територіальної громади Кропивницького району.

На Кіровоградщині працюють класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині працюють класи безпеки (ФОТО)

На Кіровоградщині працюють класи безпеки (ФОТО)


Там в укритті місцевої школи створено Клас безпеки, де цього дня кропивницькі рятувальники зустрілися зі старшокласниками.
Розпочали заняття, вже традиційно, з питань пожежної безпеки, адже їхня актуальність не втрачається ані з часом, ані зі зміною сезонів чи погодних умов. А пригадавши протипожежні норми, учасники заходу приступили до вивчення теми мінної безпеки.

Цікава та змістовна розповідь сапера аварійно-рятувального загону спеціального призначення не залишила байдужим жодного із слухачів, адже усі розуміли, що в умовах сьогодення знання у протимінній сфері є не просто корисними, а життєво важливими.

Під час уроку учні дізналися про види вибухонебезпечних предметів, їх особливості та принцип дії, а також заходи безпеки у разі їх знаходження. Поділився піротехнік і спогадами з бойових виїздів, коли доводилося знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Особливе захоплення викликала в учасників заходу практична частина уроку, коли їм випала нагода приміряти справжній бойовий одяг українських рятувальників. Тренувалися діти в одяганні бойовок на швидкість. І можливо, у когось з них саме цього дня народилася мрія стати рятувальником.

А завершили урок безпеки фотосесією з рятувальниками та обміном думками і враженнями від заходу.

Так в атмосфері довіри, позитиву та формування свідомого ставлення до питань власної безпеки пройшов ще один урок безпеки в карлівській школі.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool