На Кіровоградщині працівники патрульної поліції попередили скоєння злочину

Січень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Групи реагування патрульної поліції  розпочали роботу на всій території області з 30 грудня 2016 року. Щодобово працюють від 22 до 26 груп реагування патрульної поліції, якими майже кожного дня обслуговуються до 75 % викликів громадян.

Так, у місті Знам’янка поліцейські за декілька хвилин спіймали двох осіб, що намагалися проникнути у домоволодіння місцевого мешканця.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції від жителя районного центру, який помітив біля свого помешкання підозрілих громадян.
Група реагування патрульної поліції миттєво виїхала на місце пригоди, де застала двох чоловіків. Ними виявилися мешканці сусідньої області, 29 та 34 років, які, за попередніми даними, прибули до Знам'янки з метою скоєння злочинів.

У даний час поліцейські перевіряють осіб на причетність до вчинення кримінальних правопорушень на території міста та району.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool