На Кіровоградщині почали проводити спільні рейди (ФОТО)

Грудень 19, 2023 | Новини | Переглядів: 7659 | Коментарі: 0

Рятувальники Головного управління та Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області разом із соціальними працівниками та поліцейським офіцером громади відпрацьовували житловий сектор сіл Велика Северинка та Лозуватка Великосеверинівської громади.

Фахівці пожежно-рятувальної служби області зосередили увагу жителів сіл на тих обставинах, через які найчастіше стаються пожежі у приватних будинках та квартирах: несправна або перевантажена електромережа, використання несправних або саморобних побутових електроприладів, не усунуті вчасно несправності систем індивідуального опалення, порушення правил експлуатації печей, груб, камінів, паління в ліжку.

На Кіровоградщині почали проводити спільні рейди (ФОТО)

На Кіровоградщині почали проводити спільні рейди (ФОТО)

На Кіровоградщині почали проводити спільні рейди (ФОТО)

Крім того, громадянам нагадали правила безпечного святкування Різдва та Нового року.

Також під час рейдів працівники ДСНС продовжують навчати населення порядку дій під час виявлення боєприпасів та їх небезпечних уламків, а також під час сигналу повітряної тривоги.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool