На Кіровоградщині підприємці «з-під поли» продавали алкоголь

Жовтень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

Під час перевірки місць масового відпочинку працівники фіскальної служби області виявили ряд порушень податкового законодавства.

Встановлено, що підприємець, який облаштував у селі Катеринівка біля однієї із водойм міні-курортну зону, продаючи продукти харчування й алкогольні напої, не мав ні торгового патенту, ні ліцензії. До того ж, був відсутній ще й касовий апарат.
За результатами розгляду матеріалів перевірки до нього застосовано штрафні санкції згідно діючого законодавства. Алкогольні напої, які знаходились в реалізації, вилучено та складено протокол про адміністративне правопорушення, який направлено на розгляд до місцевого суду.
Інший, вже кіровоградський, бізнесмен, який у своєму літньому кафе приторгував алкоголем, також не мав необхідних для цього документів. Перевіряльники позбавили його права перебувати на спрощеній системі оподаткування, а також нарахували штрафів на 17,8 тис. грн.
Загалом, у червні-вересні робочою групою, яка була створена при ГУ ДФС у Кіровоградській області з метою контролю за дотриманням податкового законодавства у місцях масового відпочинку в літній період, було проведено 33 фактичні перевірки. До порушників застосовано штрафних санкцій на загальну суму 87,3 тис. грн. В бюджет вже надійшло понад 36 тис. грн.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool