На Кіровоградщині підбили підсумки «Тижня безпеки» (ФОТО)

Квітень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини узагальнили результати проведеної роботи під час Тижня знань  безпеки життєдіяльності. 

На Кіровоградщині підбили підсумки «Тижня безпеки»

На Кіровоградщині підбили підсумки «Тижня безпеки»

На Кіровоградщині підбили підсумки «Тижня безпеки»

На Кіровоградщині підбили підсумки «Тижня безпеки»


Цього тижня за участі співробітників Служби порятунку у закладах освіти області відбулося понад 30 акцій “Запобігти.

Врятувати. Допомогти!”, 128 уроків безпеки, понад 200 виступів перед школярами та їх батьками, близько сотні бесід з учнями загальносвітніх та професійно-технічних навчальних закладів і більше трьох десятків консультацій для педагогічних працівників.

А ще у Кропивницькому та Голованівському районах області відкрилося два нових Класи безпеки.

Напружений тиждень завершився, але роз’яснювальна робота з підростаючим поколінням триває. І сьогоднішній ранок для працівників пожежно-рятувальної служби у м. Кропивницькому розпочався з виступу в ліцеї “Нова українська школа”. Ліцеїстам розповіли про правила пожежної безпеки та дії під час загорання  у приміщенні.

Підняли і питання вибухонебезпеки, адже така тема на сьогодні є однією з найактуальніших. І вберегти дітей від такої загрози - спільна мета рятувальників та освітян. Насамкінець зістрічі гості додали ще кілька слів про роботу протипожежного руху

Яке сьогодні свято, що не можна робити, Коли стригти волосся, прогноз погоди

Кіровоградщини та поділилися планами Дружини юних рятувальників-пожежних на найближчий місяць.

Далі рятувальникии рушили до Кропивницького навчально-реабілітаційного центру, де навчаються діти з особливими потребами. Тут провели акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти!”, під час якої вихонцям центру показали роботу пожежно-рятувальної техніки та обладнання.

Дітей навчали правилам пожежної та мінної безпеки, продемонстрували врятування умовного постраждалого та запропонували повправлятися у гасінні умовної пожежі за допомогою ручного комбінованого ствола.

Оскільки діти тут навчаються особливі, то донести до слухачів важливу інформацію з основ безпеки допомагала педагог центру за допомогою сурдоперекладу.

Судячи з кількості усміхнених дитячих облич, акція мала успіх, а довершили враження від заходу корисні подарунки від Дитячого фонду ООН UNICEF.

Тож, як бачимо, Тиждень знань БЖД минув, але Кіровоградщина залишається на хвилі безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool