На Кіровоградщині перевіряють техніку, яка задіяна на жнивах (ФОТО)

Липень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Співробітники Олександрійського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області здійснили рейди господарствами Світловодської та Петрівської територіальних громад, з тим щоб переконатися у дотриманні вимог правил пожежної безпеки під час цьогорічної зернозбиральної кампанії.

На Кіровоградщині перевіряють техніку, яка задіяна на жнивах

На Кіровоградщині перевіряють техніку, яка задіяна на жнивах

На Кіровоградщині перевіряють техніку, яка задіяна на жнивах


Інспектори перевірили, як підготовлена техніка, безпосередньо задіяна на жнивах: чи обладнані вантажівки, трактори, комбайни іскрогасниками, чи у достатній кількості первинних засобів пожежогасіння, чи підготовлено бочки для чергування на полі. Не менш важливим є питання навчання працівників, які збиратимуть врожай, пожежно-технічному мінімуму. Надзвичайники ще раз нагадали хліборобам правила пожежної безпеки та вручили листівки з тими ж правилами.

Крім того, надзвичайники райуправління пересвідчилися, що і в місцях зберігання збіжжя усе гаразд із пожежною безпекою: пожежні щити укомплектовані, вогнегасники перевірені і у достатній кількості, працівники поінформовані, як діяти у разі надзвичайної ситуації.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool