На Кіровоградщині перевіряють бази відпочинку

Травень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 1475 | Коментарі: 0

Стартує цьогорічний літній сезон масового відпочинку та оздоровлення громадян. Дитячі табори, санаторії, профілакторії та бази відпочинку відносяться до об’єктів з масовим перебуванням людей, тож потребують особливої уваги й контролю з питань забезпечення пожежної та техногенної безпеки.

Рятувальники Кіровоградської області здійснили перевірки об’єктів відпочинку та оздоровлення дітей.

Наразі відбуваються інспектування баз відпочинку області, що розташовані у лісових зонах та біля водойм. Протягом травня перевірено 14 об’єктів відпочинку громадян та 6 закладів оздоровлення дітей.

Під час перевірок рятувальники акцентують увагу на таких ключових моментах: стан електрогосподарства будівель баз відпочинку, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації та забезпеченості первинними засобами пожежогасіння, куточків пожежної безпеки з актуальною інформацією і т.п. Крім того, контролюється наявність та стан утримання блискавкозахисту, наявність та комплектація рятувального поста, підтверджуючі документи щодо проведення обстеження дна акваторії пляжу.

перевіряють бази відпочинку

Також із працівниками та власниками цих об’єктів проведено інструктажі щодо дій у разі виникнення пожежі, щодо дотримання основних заходів безпеки при евакуації людей з приміщень і стосовно дій у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів на прилеглих територіях.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool