На Кіровоградщині обговорили впровадження реформи меліорації

Липень 24, 2023 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

За головування першого заступника начальника Кіровоградської ОВА Павла Конопка відбулась нарада з питань впровадження реформ меліорації в Кіровоградській області.

Учасники наради обговорили практичні кроки щодо реалізації в області меліоративної реформи, зокрема: надання державних та грантових програм підтримки та стимулювання гідротехнічної меліорації земель, особливості та юридичні аспекти для утворення організацій водокористувачів.

Крім того, розглянули ситуацію про використання зрошувальних земель на Кіровоградщині та передачу визначеного державного майна.

"Реформа меліорації є одним із головних пріоритетів у розвитку сільського господарства. Важливий крок – передача державного майна, яке пов'язане з гідротехнічною меліорацією до сфери управління Держрибагентства. А потім – частини майна у розпорядження організацій водокористувачів", - зазначив Павло Конопко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool