На Кіровоградщині навчальний рік школи почнуть лише за наявності «паспортів безпеки»

Липень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 2161 | Коментарі: 0

Сьогодні, 11 липня, на цьому, під час онлайн наради з педагогами області, зауважив начальник ОВА Андрій Райкович.

Позиція керівництва держави - розпочати освітній процес офлайн. Але, виключно за умови безпеки учнів та педагогічного колективу.

⁃ Найголовніше - об’єкти укриття! Вони мають бути готовими задовго до першого вересня, без жодних відмовок,- акцентував Андрій Райкович.

- Я розумію, що батьки вагаються, чи віддавати дитину до школи. Тому хочу, щоб Ви, шановні директори шкіл і педагоги, роз’яснювали їм, що примусово цього ніхто не робитиме. Якщо у батьків є перестороги, можна обрати будь-яку іншу форму навчання: дистанційну, екстернатну чи індивідуальну. Алгоритм роботи кожного навчального закладу буде різним.

При облаштуванні укриттів керівництво кожного навчального закладу мають консультуватись із фахівцями ДСНС, відповідними службами, наголосив Андрій Райкович. Саме вони оцінюватимуть рівень готовності укриттів, наявність усіх необхідних речей: чи є світло, інтернет, вода, медикаменти і все необхідне, щоб діти, перебуваючи в укриттях, могли корисно використати час. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool