На Кіровоградщині наркоділки вирощували та збували канабіс (ФОТО)

Листопад 23, 2023 | Новини | Переглядів: 846 | Коментарі: 0

Правоохоронці вилучили у наркоділків рекордну кількість наркотичного засобу. Вартість такого «товару» на «чорному ринку» сягає близько 80 млн гривень.

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури викрито злочинне угруповання, що здійснювало культивування рослин коноплі та виготовляло особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс в особливо великих розмірах (ч.3 ст.307 та ч.2 ст.310 КК України).

За даними слідства, злочинне угруповання організував мешканець Дніпропетровщини, залучивши двох місцевих мешканців. Незаконну діяльність ділки розгорнули в лісопосадці на території однієї із громад Долинського району Кіровоградщини та власних домоволодіннях. Власноруч вирощували нарковмісні речовини, використовуючи спеціальну систему посіву та поливу, сушили, подрібнювали, а згодом збували наркотики на території Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

На Кіровоградщині наркоділки вирощували та збували канабіс

На Кіровоградщині наркоділки вирощували та збували канабіс

На Кіровоградщині наркоділки вирощували та збували канабіс

Правоохоронці провели низку обшуків за результатами яких в учасників угрупування вилучили 370 кг особливо небезпечного наркотичного засобу, грошові кошти, вакуумні пакувальники, мобільні термінали.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотиків складає близько 80 млн гривень.

Наразі трьох фігурантів справи затримано. Вирішується питання повідомлення їм про підозру та обрання запобіжних заходів - тримання під вартою.

Операцію проведеного спільно з ГУНП в Кіровоградській області.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool