На Кіровоградщині молодого чоловіка викрито у шахрайстві

Листопад 12, 2015 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

21-річний житель міста Долинської обманним шляхом заволодів мобільним телефоном неповнолітньої знайомої. За такі дії особі загрожує до трьох років обмеження волі.

Повідомлення про кримінальне правопорушення до відділу поліції надійшло від 39-річної жінки. Вона розповіла, що у її 15-річної доньки відібрали засіб зв’язку.

Шахраєм виявився знайомий дівчини. Він призначив зустріч і попросив дати телефон на пару годин покористуватись. Після цього, молодий чоловік зник у невідомому напрямку.

- Правоохоронці розшукали зловмисника відразу після звернення потерпілої. Речовий доказ вилучили вже в іншої особи, якій чоловік устиг продати телефон, – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт на строк до двох років, чи до трьох років обмеження волі.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool