На Кіровоградщині мешканці почули корисні поради від рятувальників

Червень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 670 | Коментарі: 0

Протягом усього року фахівці пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області здійснюють профілактичні заходи із населенням. 

Роз’яснювальна робота – один із методів роботи із громадянами різного віку. Інформативна бесіда віч-на-віч із людиною дозволяє сподіватись, що почуте добре запам’ятається та будуть зроблені відповідні висновки.

Так, 12 червня мали можливість зрозуміти та міцно засвоїти правила поведінки влітку жителі смт Устинівки.

Рятувальники акцентували увагу громадян на тих моментах, які дозволять бути впевненим у безпеці власного помешкання: звичка вимикати з розеток побутову техніку, перекривати газ та воду, тримати на контролі стан електрогосподарства в будинку чи квартирі, не палити у ліжку та взагалі уникати куріння в приміщеннях, особливо у стані алкогольного сп’яніння, постійно інструктувати дітей щодо правил користування побутовою технікою та заборона пустощів із небезпечними предметами.

Крім того, у теплу пору року особливо на часі проблема із вибухонебезпечними предметами, які, пролежавши у землі з часів Другої світової війни, повсякчас з’являються на вже не раз оброблених садових чи городніх ділянках громадян, біля водойм, кар’єрів тощо. Тому рятувальники нагадали, як діяти у такому випадку.

Крім усної інформації, громадяни отримали від рятувальників листівки застережного змісту щодо правил поведінки в екосистемі, на водоймах та із вибухонебезпечними предметами.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool