На Кіровоградщині крадія застали за пакуванням чужого майна

Березень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

У Долинському районі сусіди потерпілого помітили у його домоволодінні злодія та негайно зателефонували до поліції. На місці події правоохоронці застали крадія за пакуванням чужого майна.

«Зловмисником виявився 22-річний місцевий житель, який у минулому має судимість за крадіжки. Зі слів чоловіка, він проник до будинку шляхом розбиття вікна, викрадене майно хотів одразу продати. Профільні листи, зварювальний кабель, автомобільні колеса, телевізійний тюнер, посуд та запчастини було вилучено та повернуто власнику», – розповів начальник Долинського відділу поліції Сергій Ботез.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловік може отримати покарання – до шести років ув’язнення.

За матеріалами Долинського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool