На Кіровоградщині громадян закликали не купатись у недозволених місцях

Червень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1312 | Коментарі: 0

Не лише навчити населення правилам безпеки, застерегти від будь-якого лиха, а й переконатись у тому, що громадяни знають їх і дотримуються у повсякденному житті – така мета відпрацювань у місцях масового відпочинку біля водойм, які постійно проводять співробітники Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів.

Влітку найчастіше з людьми трапляються трагедії на воді. Повідомлення про них надходять мало не кожного дня. Щоб цього не траплялось, важливо зробити висновки з гіркого досвіду інших, вчитись на чужих помилках, а ще прислухатись до порад рятувальників та не порушувати правил безпеки, навчитись прийомам самодопомоги і домедичної допомоги потерпілим та добре пильнувати своїх малолітніх дітей.

25 червня на необхідності суворого дотримання правил безпечного відпочинку на воді наголошували співробітники Новоукраїнського районного підрозділу У ДСНС в області під час проведення роз’яснювальної роботи серед відпочивальників біля водойм. Зокрема громадян закликали не запливати далеко, не купатись у недозволених місцях, не стрибати зі скелястих берегів та технічних споруд, не поєднувати відпочинок на воді зі вживанням алкоголю, обережно користуватись плавзасобами, наглядати за дітьми та привчати їх до безпечного відпочинку.

У ДСНС України у Кіровградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool