На Кіровоградщині громадян попереджали про наслідки нехтування правилами пожежної безпеки

Травень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1305 | Коментарі: 0

25 травня рятувальники Онуфріївського району провели роз’яснювальну роботу з громадянами щодо правил пожежної безпеки у повсякденному житті, закцентувавши увагу людей на необхідності усвідомлення реальної небезпеки, яка є наслідком недотримання заходів безпеки у повсякденному житті

Адже через нехтування правилами використання відкритого полум’я не лише знищується вогнем майно громадян, але й трапляються випадки травмування і навіть загибелі людей.

Тож, фахівці Служби порятунку радили постійно слідкувати за справністю електричних, газових побутових приладів, не перевантажувати електромережу та не випалювати побутові відходи, сміття чи небажану рослинність, а утилізовувати їх у більш безпечний спосіб.

Крім того, працівники служби ДСНС нагадали алгоритм дій на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, а на завершення розмови передали листівки застережного змісту.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool