На Кіровоградщині грабували перехожих

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

Кримінальні пригоди двох жителів Олександрійського району, 22 та 23 років, розпочалися в районному центрі наприкінці минулого тижня.

Обидва молодики, перебуваючи у нетверезому стані, серед ночі прибули на автомобілі, який належав одному з підозрюваних, до міста Олександрії, та без конкретної мети почали їздити знайомими вулицями.
Через деякий час «автомобілістам» стало розуміло, що пального на подальшу подорож, у тому числі й повернення додому, у них вже немає.
Для того, аби знайти кошти на бензин, зловмисники вирішили відібрати їх у когось з перехожих. Залишивши автомобіль в одному з дворів, вони пішки вирушили на пошуки жертви.
Протягом двох годин нападники «зустріли» аж трьох жінок середнього віку. Спочатку підбігали до них та били металевим прутом по голові, далі хапали жіночі сумки, що належали потерпілим, і тікали. Таким чином зловмисникам вдалося «розжитися» аж на 40 гривень.
Не вдовольнившись таким «прибутком», нападники вирішили більше не покладатися на випадок і, взявши цього разу металеві саморобні предмети, схожі на ножі, націлилися на «предметну розмову», начебто щодо купівлі продажу, з місцевим приватним підприємцем.
Тієї миті, коли зловмисники вже були готові накинутися на нього з ножами, і з’явилися працівники карного розшуку, тим самим врятувавши чоловіку життя.
– Повідомлення до міліції про напади почали надходити близько шостої години ранку. Усі потерпілі були негайно госпіталізовані до місцевої лікарні з серйозними травмами, – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Олександрійського МВ УМВС в області В’ячеслав Шкуренко. – На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група. За свідченнями потерпілих було складено відповідне орієнтування та поінформовано низку оперативних служб. У той час, коли зловмисники вибрали нову жертву, на щастя, оперативники були поруч, – продовжує він.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», частиною 3 статті 15 КК України «Замах на злочин» та частиною 2 статті 187 КК України «Розбій».
За ці дії обом зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення від 7 до 10 років з конфіскацією майна.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool