На Кіровоградщині двоє місцевих жителів підірвалися на гранаті Ф-1

Серпень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

У Кіровоградському районі двоє місцевих жителів, збираючи метал у лісі, ледве не загинули від вибуху гранати часів Великої Вітчизняної війни. Обставини пригоди з’ясовують правоохоронці.

До Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення із лікувального закладу про доставлення чоловіка з тілесними ушкодженнями у вигляді рваної рани правого плеча.
Правоохоронцям потерпілий розповів історію про те, що він разом із товаришем вихідного дня вирушив до лісу для того, аби відшукати метал та заробити на цьому гроші.
Того дня чоловікам, з їх слів, вдалося знайти кілька кілограмів металу. Як потім з»ясувалося, знайшли вони не все, що лежало поруч. Коли стомлені товариші присіли на узліссі і розвели вогнище, під ним у землі випадково опинився металевий корпус гранати Ф-1…
Після вибуху уламком було важко травмовано одного із чоловіків. В даний час лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості.
По даному факту працівниками Кіровоградського районного відділу проводиться перевірка.

СЗГ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool