На Кіровоградщині дорожники готуються до погіршення погодних умов

Лютий 02, 2017 | Новини | Переглядів: 1499 | Коментарі: 0

Кіровоградські дорожники готуються до активної ліквідації ожеледиці, яку синоптики прогнозують вже завтра.

Очікуване погіршення погодних умов з переходом температури через «0°» неодмінно призведе до ускладнень руху, тому начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко наказав підрядникам перевірити готовність техніки, щоб та без затримки могла вступити на боротьбу зі стихією.

Вже сьогодні, 2 лютого на крайньому заході країни почне дощити з мокрим снігом, а далі, протягом 3-5 лютого негода розійдеться по всіх регіонах. Метеорологи прогнозують також пориви сильного вітру, місцями до 20 м/с, перепади температур від 14 морозу до 6 тепла, ожеледиці та погіршення видимості.

Районні філії ДП «Кіровоградський облавтодор» поповнюють запаси паливно-мастильних матеріалів та готують посипні протиожеледні сумішші. І техніка і працівники готові до роботи у цілодобовому режимі, тож вже зараз перебувають у режимі чергування.
Нагадаємо, на території області є місця відстою для автотранспорту, їх розміщення можна переглянути за посиланням.
http://kr.ukravtodor.gov.ua/press/news/do_uvahy_vodiiv_tut_mozhna_perechekaty_nehodu.html

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області нагадує учасникам дорожнього руху телефон диспетчера, за яким можна повідомити про виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування: (0522) 37-89-73 (цілодобово).

У разі погіршення дорожньої обстановки прохання надавати пріоритет руху дорожньої техніки для розчистки шляху.

Прес-служба САД у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool