На Кіровоградщині допомагають водіям, що стали заручниками негоди (ФОТО)

Грудень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 грудня, протягом дня рятувальники Кіровоградщини неодноразово допомагали водіям у складних ситуаціях на дорогах через негоду.

Так, станом на 17:00 рятувальники залучались 18 разів на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг, вилучено 34 одиниці техніки, з них: 28 вантажних автомобілів, 5 легкових автомобілів та 1 тролейбус (всього у транспортних засобах перебувало 39 осіб), також надано допомогу по розчищенню доріг від снігу в м. Олександрії (розчищено 20 км доріг).

Всього від ГУ ДСНС України в області залучалось 18 од. техніки (68 чоловік особового складу).

Шановні громадяни! Служба порятунку Кіровоградщини закликає вас утриматись у період негоди від подорожей, особливо за межі населених пунктів. Не наражайте себе на небезпеку!

 допомагають водіям, що стали заручниками негоди

 допомагають водіям, що стали заручниками негоди

 допомагають водіям, що стали заручниками негоди

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool