На Кіровоградщині чоловік зберігав набої та гранати

Травень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 768 | Коментарі: 0

За поясненням чоловіка, їх він знайшов поблизу водойми та не мав наміру використовувати за призначенням. Поліцейські перевіряють правдивість слів особи.

Під час профілактичних заходів "Зброя та вибухівка" поліцейські провели обшук будинку жителя одного з населених пунктів Знам’янського району.

У результаті у веранді помешкання на підлозі в поліетиленовому пакеті було виявлено та вилучено кілька предметів, схожих на набої калібру 7,62 мм, а також три предмети, схожих на гранати «Ф-1» без запалів та маркувань.

Як пояснив власник будинку, дані предмети він знайшов біля водоймища в населеному пункті, коли випасав худобу. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження, - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкцією статі передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на від трьох до семи років.

За матеріалами Знам’янського відділу
поліції Кіровоградської області
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool