На Кіровоградщині чоловік завдав своїй родичці смертельних тілесних ушкоджень

Травень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Літня жінка потребувала постійного догляду, оскільки була прикута до ліжка. За попередніми даними, саме це і стало причиною сварки, під час якої житель Новомиргородського району наніс родичці кілька ударів у різні частини тіла. Від отриманих травм потерпіла померла. За вчинене чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.

До Новомиргородського відділення поліції на початку травня надійшло повідомлення про те, що в одному з населених пунктів на території свого домоволодіння померла жінка похилого віку.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. У ході огляду тіла було виявлено тілесні ушкодження. За результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що смерть громадянки настала внаслідок отримання численних травм.

У подальшому поліцейські встановили, що тілесних ушкоджень потерпілій завдав родич, який спільно з нею проживав та протягом тривалого часу доглядав за жінкою.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває.

Особі оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу.

За матеріалами Новомиргородського відділення Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області

На Кіровоградщині чоловік завдав своїй родичці смертельних тілесних ушкоджень


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool