На Кіровоградщині чоловік ударив іншого ножем, у результаті чого потерпілий помер.

Липень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

Конфлікт, що виник між двома жителями одного з сіл Олександрійського району, закінчився трагічно. Один із чоловіків ударив іншого ножем, у результаті чого потерпілий помер.

Підозрюваного правоохоронці затримали. Максимальний термін покарання, який загрожує йому за скоєне, – до 15 років ув’язнення.
До райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в одному із будинків населеного пункту знаходиться чоловік із ножовим пораненням. Правоохоронці прибули за вказаною адресою, де дізналися від лікаря швидкої медичної допомоги про смерть 44-річного потерпілого.
– Працівники міліції опитали місцевих жителів, які разом у помешканні вживали алкоголь. З’ясувалося, що напередодні у чоловіка виник конфлікт з 42-річним односельчанином, якому він завдав легких тілесних ушкоджень. – розповідає начальник Олександрійського райвідділу міліції Василь Титаренко. – Пізно вечері ображений селянин вирушив на пошуки свого кривдника. Знайшов його у домоволодінні іншого місцевого жителя та ударив ножем у живіт.
Поранений чоловік зайшов у будинок і ліг на ліжко. Захмеліла компанія не одразу помітила, що сталося. Лише під ранок знайомі забили тривогу та зателефонували родичці потерпілого, але до приїзду швидкої чоловік помер від втрати великої кількості крові.
«Підозрюваного правоохоронці затримали того ж дня за місцем його проживання. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Наразі слідство триває. Раніше чоловік був умовно засуджений за нанесення тілесних ушкоджень» – повідомив керівник райвідділу міліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool