На Кіровоградщині чоловік обкрадав свого роботодавця

Вересень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

У результаті проведення слідчих дій було встановлено причетність 23-річного жителя одного з сіл Бобринецького району до скоєння низки крадіжок зі складських приміщень. За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

«Чоловік певний час працював у сільськогосподарському підприємстві та, як виявилося, вирішив додатково «підзаробити». Із приміщень складу викрадав дизельне паливо, а також «прибрав до рук» домкрат та комплектуючий до пилорами, завдавши збитків на загальну суму близько 2700 гривень.
Завдяки вжитим заходам частину викрадених речей правоохоронці вилучили. Інше майно зловмисник продав, гроші витратив на власні потреби», - повідомив начальник Бобринецького відділення поліції Валерій Григорчук.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, закінчено. Зловмиснику оголошено про підозру. Матеріали кримінального провадження передано до суду для прийняття рішення згідно з діючим законодавством.

За матеріалами Бобринецького відділення Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool