На Кіровоградщині через суд конфіскували у громадянина рф земельну ділянку

Квітень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

Це перше судове рішення про конфіскацію землі, що належить громадянам країни-агресора, ухвалене в рамках повномасштабної роботи прокурорів про повернення таких земель на користь держави.

За позовом Новоукраїнської окружної прокуратури на користь держави конфісковано земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 4 га на території Добровеличківської територіальної громади, яку громадянин рф успадкував на праві власності.

Підставою звернення до суду стало те, що у порушення статті 81 Земельного кодексу України протягом року після набуття права власності на вказану земельну ділянку громадянин країни-агресора її не відчужив.

Нагадаємо, органами прокуратури Кіровоградщини розпочато системну роботу щодо конфіскації земельних ділянок, власниками яких є громадяни РФ, та повернення їх державі. Мова йде про 100 га сільгоспземель вартістю понад 17 млн гривень.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool