На Кіровоградщині через складні ситуації на дорогах довелося надали допомогу водіям

Грудень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1254 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини виїздили для надання допомоги водіям у подоланні складних ділянок доріг. 

Зокрема, надавали допомогу бійці 31-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ (біля с. Мартинівка Підвисоцької СТГ), АРЗ СП ГУ ДСНС в області (пров. Ініціативний обласного центру) та 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка (вул. І. Богуна м. Новоукраїнка).

Крім того, 19 грудня о 03:46 біля с. Олександрівка Маловисківської СТГ легковий автомобіль «Toyota Camry» внаслідок ДТП потрапив у кювет. Витягнули автівку на дорогу рятувальники 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска.

О 21:20 цього ж дня техніка 12-ї ДПРЧ м. Олександрія, Олександрійського ДЕД та мостобудівельного загону залучалась до буксирування вантажного автомобіля, завантаженого інженерною технікою, з ґрунтового узбіччя автодороги поблизу с. Куколівка Приютівської СТГ.

Пресслужба ГУ ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool