На Кіровоградщині бійці ДСНС залучались на 7 випадків пожеж сухої рослинності

Квітень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 746 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 7 разів виїздили на гасіння пожеж сухої минулорічної рослинності.

Так, двічі виїздили гасити залишків рослинності вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: в с. Клинці горіло 0,5 га очерету та в с. Грузьке Кіровоградського району – 1 га трави.

Також такі пожежі гасили рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія (300 м2 сухостою на вул. Студентська), 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородки (400 м2 трави за межами районного центру), 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска (смт Смоліне 4 м2 очерету), 19-ДПРЧ м. Новоукраїнка (100 м2 трави на відкритій території) та 20-ї ДПРЧ м. Долинська (1 га трав’яного покрову на відкритій території).

Шановні громадяни! Необачно кинутий недопалок чи спалювання минулорічної рослинності на власному обійсті може призвести до масштабних пожеж у екосистемі, що становить серйозну загрозу для здоров’я, життя та майна громадян. Крім того, спалюючи сухостій, людина завдає непоправної шкоди довкіллю, знищуючи мікросвіт, який існує на поверхні ґрунту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool