На Кіровоградщині бійці ДСНС загасили 6 пожеж

Липень 21, 2023 | Новини | Переглядів: 825 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС Кіровоградської області загасили 6 пожеж: 1 – у житловому секторі та 5 – на відкритій території.

Так, 20 липня о 14:52 гайворонські рятувальники залучались на гасіння пожежі комбайна СК-5 Нива на відкритій території біля с. Червоне Гайворонської МТГ Голованівського району, яку о 15:57 було ліквідовано.

О 16:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Вокзальній обласного центру. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 1,5 м2 старих домашніх речей в підвальному приміщенні дев’ятиповерхового житлового будинку. О 16:41 займання загасили кропивницькі рятувальники.

Крім того, біля гаражного кооперативу «Мрія» с. Соколівське ліквідовано загорання 10 м2 сухої трави, поблизу смт Олександрійське Олександрійської МТГ приборкано пожежу 0,5 га сухої трави та сміття, у м. Світловодськ загасили загорання 200 м2 сухої трави, а у с. Нова Осота Олександрівської СТГ ліквідовано займання 10 м2 сухої трави.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool