На Кіровоградщині біля річки Синюха відбувся рейд

Серпень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 651 | Коментарі: 0

Незважаючи на той факт, що літо вже майже добігає кінця, температура повітря тримається на досить високих позначках.

А відтак люди охоче прямують до річок та ставків, щоб провести вільний час з рідними або друзями.

Однак відпочинок біля водойм не завжди закінчується спокійно. Щоб попередити виникнення нещасних випадків на воді, працівники Служби порятунку Кіровоградщини систематично здійснюють профілактичні відпрацювання у місцях масового відпочинку на водних об’єктах області.

Так, 29 серпня рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з колегами районного підрозділу Нацполіції організували та провели профілактичну роботу біля річки Синюха, що в смт Новоархангельск. Під час спілкування з відпочивальниками рятувальники нагадували їм правила безпеки на воді, способи порятунку постраждалого та прийоми перешої долікарської допомоги потопаючому. Фахівці Служби порятунку також роздали громадянам листівки із застереженнями та правилами безпеки на воді.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool