На Кіровоградщині 3-річний хлопчик загубився на ринку

Серпень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1765 | Коментарі: 0

У неділю близько десятої години ранку наряд поліції охорони у місті Гайворон отримав повідомлення по спецлінії «102», що на речовому ринку загубився 3-річний хлопчик, який перебував разом із батьками та старшими братами і сестрами.

Дорослі купували шкільне приладдя для старших дітей та не помітили, як наймолодший зацікавився іграшками і відійшов від них. Мати намагалася самотужки знайти на ринку дитину, а потім зателефонувала до відділу поліції.

Після отримання повідомлення співробітники поліції охорони негайно почали відпрацювання прилеглих до ринку вулиць міста. Незабаром на центральній вулиці поліцейські побачили хлопчика, що був схожий за описом на розшукуваного.

Старший сержант поліції Олександр Русавський заговорив із дитиною, намагаючись не злякати малого, але хлопчик не зміг назвати свого імені. Тоді разом із напарником капралом поліції Володимиром Середою правоохоронці прийняли рішення доправити малюка до відділу поліції, де вже знаходилися батьки, які підтвердили, що знайдена дитина – їхній син.

За матеріалами управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool