Моніторинг закупівель на Кіровоградщині

Серпень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 557 | Коментарі: 0

Протягом півроку оголосили 15 075 закупівель загальною очікуваною вартістю 11,4 млрд. грн.

Поточна сума договорів – 7 млрд. грн. 930 закупівель (6,2% від загальної кількості закупівель) – медичні, загальна очікувана вартість яких становить 219 млн. грн.

У звітному періоді успішно завершились закупівлі на суму 156 млн. грн., загальна економія коштів у яких становить 6%. Середня кількість учасників на торгах – 1,9. За конкурентними процедурами проведена менша частина оголошених закупівель - 283, де лише 16 % - допорогові закупівлі. Це свідчить про використання більшістю замовників системи електронних закупівель на вимогу законодавства, нівелюючи при цьому можливості використання «ProZorro» задля заощадження.

Протягом півроку оголосили 15 075 закупівель загальною очікуваною вартістю 11,4 млрд. грн.

Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради цьогоріч здійснила наймасштабнішу закупівлю у медичній та соціальній сфері. Медичний заклад планував закупити витратний матеріал для проведення процедур гемодіафільтрації, очікувана вартість якого становить 18,9 млн грн. У закупівлі брали участь ПП «Нефросервіс» та ТОВ «Ренарт». За результатами процедури переможцем визначено ПП «Нефросервіс». З ним укладено договір на суму 17,7 млн грн. Цікаво, що жодний з учасників торгів не знижував ціну.

Марія Мигаль


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool