Mолодь проти СНІДУ

Листопад 30, 2011 | Новини | Переглядів: 3291 | Коментарі: 0

29 листопада до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом на базі Кіровоградського будівельного коледжу спеціалістами Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено профілактичну акцію «Молодь проти СНІДу».

 

Метою акції, відзначив директор Центру Олег Краснокутський,були профілактика ВІЛ/СНІДу серед студентської молоді, формування відповідального ставлення до свого життя, розвиток волонтерського руху.

Партнерами акції стали: Кіровоградський будівельний коледж, Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг, Кіровоградський комерційний технікум, ЗОШ № 4, Кіровоградський державний педагогічний університет імені В.Винниченка.

Акція складалася  із:концертної програми, волонтерської інформаційної акції «За здоровий спосіб життя» (розповсюдження  під час програми плакатів, буклетів з проблеми профілактики алкоголю, тютюнопаління, наркотиків, венеричних захворювань та ВІЛ/СНІДу) та презентації на великому екрані відео роликів соціального спрямування.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool