МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Липень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 20 по 23 липня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

20 липня у м. Олександрії горіло 5 кв. м сміття та 18 кв м покрівлі надвірної споруди. Власник “постраждалого” майна, причина та винуватець пожежі наразі встановлюються.
У м. Кіровограді виникла пожежа 5 кв. м домашніх речей та 15 кв м покрівлі надвірної споруди у приватному домоволодінні. Причина встановлюється.
Бійці пожежно-рятувальної частини №2 м. Кіровограда допомогли власникові відкрити двері квартири.
21 липня у м.Олександрії внаслідок порушення правил пожежної безпеки під час проведення вогневих робіт виникла пожежа 23 кв. м покрівлі житлового будинку. Сам будинок завдяки оперативності та професійним діям рятувальників врятовано.
У с. Верблюжці Новгородківського району виникла пожежа 700 кг соломи. Причина пожежі встановлюється.
У м. Кіровограді та м. Світловодську (майже одночасно) рятувальники допомогли власникам потрапити до квартир – відчинили двері.
22 липня у м. Гайвороні через причини, які наразі встановлюються, горіло 50 кв. м покрівлі господарчої споруди. Завдяки оперативності рятувальників врятовано житловий будинок.
У с. Сонячному Кіровоградського району горіло 100 кв. м побутового сміття на території приватного домоволодіння, власник якого встановлюється.
У м. Олександрії виникла пожежа 20 кв м покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Ймовірна причина - коротке замикання електромережі.
У м. Кіровограді з р. Сугоклея місцевим населенням вилучено з водойми тіло загиблого чоловіка, паспортні дані якого встановлюються. Наразі відомо лише, що чоловік загинув внаслідок необережного поводження на воді. Обставини загибелі та причина смерті встановлюються.
23 липня у с. Созонівці Кіровоградського району о 00.15 на пожежі 5 кв. м домашніх речей виявлено труп власника будинку - 58-річного чоловіка. Причина смерті встановлюється. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час паління у ліжку господаря.
У с. Котовському Вільшанського району виникла пожежа 10 кв. м покрівлі літньої кухні. Причина пожежі встановлюється. Житловий будинок врятовано.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool