МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Червень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1234 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 11 по 12 червня 2012 року.Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В с. Новоандріївка Новгородківського району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 28 м2 перекриття нежитлового будинку. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
В м. Знам’янка місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 6 м3 дров та 5 м2 сміття в господарчій споруді на території приватного домоволодіння. До пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при спалюванні сміття господаркою.
На території Великосеверинівської сільської ради Кіровоградського району ліквідовано пожежу 200 м2 сміття на відкритій території. До пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с.Велика Андрусівка Світловодського району ліквідовано пожежу домашніх речей, площею 3 м2 в житловому будинку. Причина пожежі встановлюється.
В Світловодську рятувальниками надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей квартири.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool